Bagtkartoffelmed fyld smager skønt og er let at lave. Som navnet antyder, er den noget sødere end almindelige kartofler, som den misvisende ofte sammenlignes med
Rens bønnerne, skær enderne af og læg bønnerne i det ovnfaste fad sammen med hvidløgsfedene. Dog smager denne version himmelsk, og hemmeligheden er (det er næsten skrækkeligt), at de er købt med krydderier - grøntsagerne tilsætter man selv
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
jeg brugte ærter, grønnebønnerog broccoli. Af samme årsag fik mindstepigen, som stadig befinder sig trygt i min mave, den brilliante idé, at hendes far skulle begaves med hans kogebog "River Cottage - Veg everyday" på selveste fars dag
Til fritterne kom der bagt torsk og en lækker rucola topping med oliven, kapers og hvidløg. Da sellerien var lidt lille og ikke mindst dyr, spædte vi fritterne op med lidt kartofler
Tilsæt bønnerneog lad dem stege med et par minutter. Retten kan med fordel spises sammen med mørbrad og generelt kødretter, men den kan også spises kold som middagsmad med brød til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.