Jeg elsker, når køleskabet er fyldt, hvilket vores er "op til randen" i de her dage, da der blev handlet en masse ind og planlagt måltider i lørdags, så det er en fryd af åbne det lille spisekammer
Antal personer. Når tiden er gået, så tager du kødet op (gem stegeskyen). Lad dem blive gyldne og sprøde, inden du tager dem op med en hulske og lægger dem på fedtsugende papir
Hun er helt fantastisk, vores præst. Hals Skole og Hals Kirke har det sidste stykke tid arbejdet sammen på et projekt, hvor der for en dag var Middelalder i Hals
Start med parmesan, så cheddar og tilsidst mozzarella. Desuden har vi stort set også samme smag i mad, så med en ny pasta-kogebog i huset var der ikke langt fra thoughts to action
Lige for tiden er jeg ret besat af den her chokolade-agtige grød. Der er ikke tilsat sukker, men den smager så syndigt godt, at jeg de første par gange jeg spiste den lige skulle minde mig selv om, at det altså ER sundt nok
Det hele startedeonsdag aften. Jeg kom derfor til tjek på fødegangen, hvor de også kunne konstatere, at han var ret stille – Dog viste skanning, at hjerterytmen var super fin
Start med at koge bagekartoflerne møre i saltet vand. Tag et piskeris og giv det en ordenlig tur. Sovsen vil jeg ikke tage æren for, for jeg har nemlig været på inspirationsjagt
Nogle dage er det kærestens praktiske mande-mad, andre dage hurtige løsninger, endnu andre rester og de få hvor der er overskud, tages opskrifter frem, studeres, gennemtænkes, twistes lidt og så frembringes de
Rør riscotta og mascarpone med sukker til en lind masse. Denne smagsfulde ostekage er rørt med riscotta og mascarpone, den sprøde bund kan krydres med 1/2 tsk. LARS RANEKKAGE MED RISCOTTA OG BLÅBÆR(8-10 personer). 250 g riscotta (1 bæger)
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
Ikke nok med det, får du gode vitaminer og mineraler her, da æg indeholder stor set alle vitaminer og mineraler (foruden vitamin C og K), og de resterende ingredienser bidrager ligeledes med en masse B-vitaminer, calcium, kalium, phosphor, magnesium og ikke mindst en pokkers god smag, som du kan nyde med god samvittighed
Og så er hun så betænksom altid, at tage hensyn til mig som vegetar. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune og varme retter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.