Så bliver toppen også stegt/dampet, og du slipper for laksejams på komfuret. Læg fint klippede fennikelblade i et lag ovenpå og steg laksestykkerne i smør på en pande
I. m. o. r. g. e. n. d. f. a. s. t. l. v. p. å. j. b. T. ø. æ. i. k. ,. u. J. h. D. c. –. y. H. “. ”. P. é. G. F. 2. 5. 0. 1. 3. E. S. (. ). B. C. z. Æ. V. N. 6. O. w. K. U. R. A. e g
Hampe mælk skal sødes, for at du for en drikkelig mælk, jeg kan i hvertfald ikke nyde den ren, den er alt for bitter og lidt kedelig derfor søder jeg med Sweet Leaf Stevia Drops, som fåes i div smags varianter og kan købes på Sukrins webshop eller i din lokale Helsam, derudover tilsætter jeg lidt agave, som giver en dejlig smag
1Kom de knuste enebær op i glasset med Aalborg Basis. 1Lad glasset trække 8-24 timer alt efter temperament - jeg endte med 12 timer. 1Si din basisgin igennem et klæde eller kaffefilter 3 gange. 1Prop koriander, citronskal og rosenhovedet i glasset og ryst. 1Lad trække 1 times tid - duft og smag evt. 1Fisk ingredienserne op af glasset. 1Sidst og aller vigtigst smager du til med agurksaften - har du en Hendricks, har du naturligvis noget at sammenligne med
Arbejde, arbejde og arbejde lagde den ene forhindring ud efter den anden, så den stod i stedet for på mad fra fryseren, købe-mad og andet – mere eller mindre – godt
Så se med i vores nyeste video påKagemagi-kanalen. Fordel halvdelen af moussen udover bunden med portvinskirsebær og placer en bund mere – dryp evt med lidt portvin – og fordel resten af moussen herpå
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.