Flødeleverpostej, Bacon+ og Lun & Lækker. Rødløgene kan sagtens holde sig i køleskabet i flere uger. Udseendemæssigt gav det maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
Ikke det mest lowcarb, men da det ikke giver mig sukkercrawings i løbet af dagen, og holder mig mæt indtil frokost, fortsætter jeg nok bare med at spise det
Her om torsdagen står den normalt på hold, for ikke at køre træt i styrketræningen. Hun burde virkelig få sig noget retalin så hun kan komme lidt ned på jorden, for der er godt nok krudt i numsen på hende
en yoga måtte og så er det ellers bare at følge med side om side med mig, da denne træning er en Real Time workout, hvor jeg træner hver enkelt øvelse så du kan følge med
Jeg ved godt at mange mener at de ikke har tid nok til at spise morgenmad om morgen, men det er altså efterhånden blevet bevist så mange gange, at folk, der springer morgenmaden over, har nemmere ved at tage på
Desuden har jeg købt en fancy forårs-/sommerkjole, som ikke har så meget med træningenat gøre, andet end at jeg skal vise min smækker-lækre, sommertrænede krop frem i den på et eller andet tidspunkt
Dejen skal ikke være mere fast, end at den lige akkurat kan holde formen, til eksempelvis boller. En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca
Hvor meget man kan skrue op for varmen afhænger også i nogen grad af ens træning. I må nok hellere få af vide om mig, her på et tidligt tidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, at være lidt atypisk, i forhold til de mennesker, man normalt vis ville sammenligne mig med (piger på min egen alder)) meget tit bliver beskyldt for, ikke at være i stand til at følge en opskrift
Jeg sender tak og tanker til min mor mange gange. revet kokos - kik igen på indholdet af kulhydrat. I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner
P. å. e. n. a. f. d. j. l. i. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L. 5. Æ. S. B. '. U. ) l
Det jeg har erfaret, og det som er princippet i kogebogen, og min holdning, er at hvis vi tæller kalorier, og eller begynder at have et opmærksomt forhold til disse, bliver vores forhold til mad meget hurtigt ”sundt/usundt” – ”god samvittighed/dårlig samvittighed”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.