Da ismaksinen var færdig tog jeg en smule fra jeg piskede færdigt til softice. Der har i noget tid stået en pakke af Karolines Køkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice
Jeg har testet Elverbrødet. Brøddet er produceret specielt til diabetespatienter med tanke for at lave et brød med et højt indhold af protein og fiber, samt et lavt indhold af sukker og stivelse (kulhydrater)
Da jeg fik gæster i weekenden, tænkte jeg at jeg kunne slå to fluer med et smæk og derfor lave både flute til aftensmaden og et franksbrød til morgenmad
Så jeg har testet dem mod hinanden i mine favorit kageopskrifter. Når man gerne vil undgå sukker (og det er der mange gode grunde til), kan gode kager være lidt af en udfordring
J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. ,. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
Marengs fuld af smag. Kom lidt bag på mig, men smager vildt godt sammen med lys chokolade – hvis man altså er til den slags… Jeg har selv købt mit lakridspulver i en af Helsemins butikker, men du kan se her hvilken variant, det er
Test det gerne undervejs Hvis du er i tvivl, så giv den gerne lidt mere. Jeg plejer altid at lave små flødeboller, da jeg synes, at de passer godt til kaffen og gæster
Så er der serveret rygende varme bryggerboller, test dem straks med lidt koldt smør. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Afpuds svinemørbraden og læg den i en skål eller et fad. Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
Så stik ind imellem en finger ned til den og test temperaturen. Smørret skal klares, hvilket betyder, at den hvide del af smørret skal falde til bunds, og man kun bruger den klare del
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.