Thaistegte kyllingefrikadeller med asiatisk salat på persillerod
Grydelappens Herligheder
Grydelappens Herligheder
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 1 løg, finthakket
  • 1 rød chili, finthakket
  • 1 spsk Friskrevet ingefær
  • 1 spsk limesaft
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 spsk Fiskesauce
  • 3 spsk Sesamfrø
  • 2 spsk olie
  • 250 g risnudler
  • 150 g persillerod
  • 75 g sukkerærter
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl ærtespirer
  • Salt/peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.