en million gange, mens jeg hæklede little Miss Monkey her, men, men, men. Jeg har været i gang med at hækle en gave til en skøn, skøn pige som har en hel særlig plads i mit hjerte
Hun elsker My Little Pony, så da jeg spurgte om det skulle være en My Little Pony kage kom et stort JA tilbage - og hvor har jeg dog glædet mig til hun skulle have sin kage
Valget faldt på en hæklet My little pony. Jeg har gået lidt og tænkt over hvad Alberte skal have til storesøster-gave når babymus engang kommer til verden
#1 Jeg har strikket en hue til mig selv. Opskriften er denne, den passede ikke helt til min måde at strikke på, så flere ting har jeg rettet til efterhånden
Check out the video here to see why Julianne thinks dancing is the best kind of workout you can get, then scroll down for her strength-training workout that builds lean muscle while improving mobility and flexibility – two huge priorities for dancers
Hummus om morgenen. Selvfølgelig. Du spiser også ost til dessert, ikk'. ) Da jeg vågnede i en lille drusisk landsby i det nordlige Israel nytårsmorgen i år, bestod morgenmaden således af hummus, pita og salat - og det var glimrende
Her kommer ikke bare 20, men 21 this og that spørgsmål. Here you go. 1. Kjoler/Nederdele. Jeg elsker virkelig nederdele, om det er et pencilskirt, skaterskirt, maxi skirt, det er ligemeget
Whisk for 1 minute to thoroughly dissolve gelatin, then let cool 3 minutes (no longer or it may start to set then you could end up with little lumps in the mousse)
Træstammer, åh træstammer. Det er og bliver en alltime favorit for mig. Desuden er den bare perfekt at lave, hvis du tilfældigvis har en masse kagerester tilovers
I found that because of the salty soy sauce, no additional seasoning was needed for my tastes. If you’re using chicken or shrimp, toss it with 3 drops sesame seed oil and 1/2 teaspoon soy sauce
I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode. Vi har stadig ca. et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere
I have to admit that this was a hit, even more because they taste good cold from the fridge as well. Fry the vegetables soft in a little oil in a frying pan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.