Press the "translation" button, for english version. Jeg vil altid have en meget sød tand, og kan derfor ikke bare skifte mine gamle madvaner ud med grøntsager og tofu, så jeg har fundet nogle alternativer, der fungere rimelig godt
Opskriften ser sådan her ud (I må selv mængderne ud, alt efter hvor mange i laver til, mængderne jeg har skrevet på, er til to sandwiches (før de skæres over)dog kan man godt lave lidt ekstra så man er sikker på der er nok)
), og jeg lavede derfor mad med lidt ekstra “hyggefaktor”. En helt klassisk guac som er perfekt at servere til tortillas chips og mexicansk mad generelt
- Den ene dag har simpelthen taget den anden, og tiden har ikke været til bloggerier. Fordel dejen i en mellemstor bradepande (25×35 cm) beklædt med bagepapir og hæld peanuts over
Jeg har i dag haft besøg af to af mine sødeste veninder, som kommer til kaffe og hygge. Hverdagen er travl, ligeledes er weekenderne og netop derfor har jeg glædet mig ustyrligt meget til at se mine piger
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det er jo ingen hemmelighed at jeg nære stor respekt for min navnesøster fra Fuglebjerggård. Når jeg skal have gang i noget som kræver vid og inspiration så griber jeg til mine Camilla Plum koge- og havebøger (og Camilla, jeg synes du skal i gang med en ny havebog
Dryss utover ost, fordel pepperoniskiver og annanabiter utover. La i tilfelle bunnen heve før du legger på ingredienseenTomatsaus2 ss god olivenolje3 fedd hvitløk, finhakket1/2 løk, finhakket900 g knuste ermetiske tomater1 ss sukker1/2 ts tørket oregano1/2 ts tørket merian1 ss tørket basilikum3/4 ts saltVarm oljen i en gryte. Smør på tomat saus, men la det være igjen ca 1cm slik at du får en kant å holde i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.