Brændende kærlighed – En følelse som man kan nære til en anden, en dansk film med hovedkaraktererne Anja og Viktor eller en langtidsblomstrende stueplante
Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændende kærlighed. Varm smør og olie op i en dyb pande og tilsæt løg sammen med enebær og allehånde
Simretiden afhænger naturligvis af kødtype og størrelse. Her får du inspiration til, hvor let det kan gøres ved at smide et stykke kød og en gang grove grøntsager i gryden
Tilberedningstid. Forberedelsestid. Nåh, men til opskriften på den helt klassiske “Brændende kærlighed”. Til min store overraskelse, så kunne han rent faktisk li’ det, da han først var blevet overtalt til, at han i det mindste skulle smage det
En ret der passer tiltiden, hvor det friske grønne endnu ikke er en mulighed. Rør dressingen sammen, den skal være syrlig-sød, hæld den på salaten og server til den brændende kærlighed
Tid. Det er faktisk en meget simpel, billig og nem suppe at tilberede, som er ufattelig velsmagende. Suppen er blevet mødt med varme og kærlighed af hele min omgangskreds
Så jeg måtte over til naboen og tigge om at få lidt af deres rabarber. Men det vil jeg lave om på, da man faktisk kan bruge rabarber til mange forskellige retter
Men imens jeg skar det ud lugtede jeg til det, hvilket tog mig tilbagetil aftensmaden hjemme ved de gamle med købe hønsekødssuppe med de gummiagtige orange og hvide klatter i
I den tidligere version lavede vi det med blomkålsmos. Til to personer. Vi har før delt opskriften på brændende kærlighed - som jo er en helt genial LCHF-ret
Grove pølsebrød fremstillettil at mætte alle munde. Desværre er der gået alt for lang tid. Lidt tillempet efter kokkenes smag og køkkenets formåen udi krydderier
Jeg har fået fat på en meget stor lammekølle, så der er mad til mange dage i den. Og jeg skal nok komme med forslag til, hvordan du skal bruge resterne
Nu har jeg imidlertid i nogle år nu afluret, at aubergine under særlige omstændigheder godt kan lide at lege marineret sild, og efter at have fået serveret marineret aubergine på Mo & Fro, én af mine favorit caféer i Århus, er jeg gået i køkkenet og har eksperimentet med denne milde kødfulde frugt, og jeg er nu nået frem til den helt rigtige smag og konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.