Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kom olie , salt og tørret timian på. Skær store kartofler i både. Kom det på en bageplade med bagepapir. Kom godt med salt på og lad dem stå et par timer
Men med lidt frisk timian samt salt og peber, bliver sødmen neutraliseret. Søde kartofler synes jeg kan have en tendens til at blive meget søde… Næsten for søde
Så burde du prøve disse super gode parmesan kartoflermed basilikum pesto. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Bagte kartofler er god og mættende mad. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.