Jegvil klart anbefale jer at læse artiklen, men i korte træk zoomer Fitzegeraldind på, at god løbestil og økonomiskløbestil, når alt kommer til alt, handler om én ting
Men jeg skal nok opdatere, når den er klar og færdigudviklet. Lige en lille kommentar til bunden - den smager udmærket, men jeg har været lidtutilfreds med den, og er igang med at ændre dejen til bunden, så der kommer snart en bedre variant på bunden - det kunne eksempelvis være
En af de meget nemme ting, jeg har prøvet i år, er chokoladestænger, lavet i en bradepande. Nårvi er på den anden side af juledagene, så trænger jegtil noget lettere og er ligsomfærdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbagei dåserne fordijeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
De mindermig nu mest om loppemarkeder om sommeren, hvor jeg elsker at få de lækre spanske snacks. Varm olien op i en gryde til det syder når du stikker en tandstik eller lignendei
Jeg gav den lidt skarphed og kant med lidtappelsinmarmelade, men for meget ville have ødelagt trøflen og gjort den lidt for skarp og kantet, så hold lidtigen med de specielleingredienseri starten, de kan altid komme itilsidst og sætte deres særlige præg på smagen, hvis du ønsker det
Jeg har gjort et forsøg – OG JA, jeg ved godt at minchokolade-tempereringmislykkedes. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbagetil at lave bunde med
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
og min kollega har planlagt at bage den i weekenden, så jegvillelige teste den. I bladet er cremen hvid, men da jeg bruger æg fra vores egne fritgående, økologiske høns, blev min creme mere gul, men smagen var i top
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.