Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. stor håndfuld blandede bær. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op
Åh jeg tror, at jeg har fundet mig en ny yndlings is – for søren den smager godt. En cremet vaniljeis med swirl (altså nærmest striber/streger) af den lækreste dulce de leche med flager af havsalt serveret med lidt friske blåbær
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. - plasticposer- pastafarver- tandstikker- sukker (perlesukker, rørsukker eller alm
Jordskok/sød kartoffel suppe. - (Søde) kartofler. Toppings kan kun fantasien sætte grænser for – top f. med rugbrødscroutons, persille, creme fraiche, bacon mm
For et par uger siden var jeg ude at spise sammen med to af mine ve-ganske gode blogger-venner. Men da jeg kiggede nærmere på deres hjemmeside kunne jeg se, at de også har restaurant i København, Frederikshavn og hele to restauranter i Aarhus – hvor jeg bor
Her får I to forskellige veganske småkager af en dej. To Slags Småkager af en Dej, ca. kartoffelmel. Bland mel, kartoffelmel og flormelis og ælt margarinen i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.