(Du kan også lade skrællen sidde), og så er det ellers bare at skære en masse riller, lægge dem på en bageplade og smide godt med krydderi og en snas olie på
Kartofler og løg pensles nu med olie og lægges i dit fad rundt om farsbrødet. Der er mange takes på farsbrød, men det tog mig selv nogle år at blive tilfreds med dem jeg lavede
Så skal tomater og boullion i og småsimre indtil kartoflerne er møre. Derefter kartoflerne i sammen med de tørre ting og peber og hvidløg evt mere olie
500 g kartofler. 500 g tomat(er). Kom dalmix (abrikoser, havsalt, karry, korianderfrø, sort peber, laurbær, nelliker og kardemomme) på og lad det stege i ½ minuts tid, til det begynder at dufte
Vand og hele indholdet af dåsen med flåede tomater kommes i gryden sammen med boullion terningerne. Når der er ca ½ time tilbage af kogetiden, skal kartoflerne i gryden, og koges med
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.