11 stk
CitronRiv torsken i grove stykker og læg den til side på en tallerken. Bland mayonnaise, creme fraiche, rødløg hakket fint samt urter. Bland torsken i og smag til med citronsaft, salt og peber. Rist franskbrødet til det er sprødt og gyldent på begge sider. Fordel torskeblandingen på brødet og anret med lidt hakket grønt samt citronbåde.
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Server suppen medcremefraiche, basilikum og brød. Vend tomat, peberfrugt, squash, løg og hvidløg med olie og salt og fordel det på bagepapir i et ovnfast fad af metal
S. t. e. n. b. i. d. r. o. g. a. f. h. l. s. v. u. V. k. m. p. æ. D. j. ,. å. ø. (. 4. ). 1. 5. ½. 2. -. 3. 0. H. F. c. 8. %. L. y. R. K. P. 6. 7. A. é
Rødtunge med mozzarella/bacon og pisket cremefraiche. Pisk cremefraichenmed en elpisker. Glat fileterne ud, pres citronsaft på, og drys med salt og peber
pisk cremefraiche op med lidt flormelis, og server det til. Læs ogsåmed på detbaremig. pisk æg, blomme og sukker til det bliver luftigt tilsæt vanillesukker og sigt melen i
Rør cremefraichemed mel, salt og peber og fordel over grøntsagerne. Krydr laksen med salt og peber og læg den på et stort stykke bagepapir i et ovnfast fad
L. i. t. d. u. s. k. r. e. g. n. o. '. b. a. 2. ,. l. M. m. f. j. ). S. ø. p. å. O. C. c. =. T. 1. -. è. î. h. /. 4. v. R. K. y. 0. 5. D. H. E. B. G. ✿. ⊱. ╮. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.