4 -6 personer¾ - 1 kg. kartofler i tynde skiver4 spsk. rapsolie1 løg skåret i skiver2 fed hvidløg knust1 peberfrugt skåret i tern2 tomater i tern50 g majs eller ærter7 æg 8 spsk
/. /. D. e. t. h. r. i. k. o. l. a. s. ,. m. v. f. d. j. g. n. b. p. y. ø. æ. u. M. å. V. c. O. 5. z. 1. 0. 6. -. 8. (. ). x. &. S. H. '. T. K. P. B. 2. 3
Den anden aften blev der lavet sprødstegt chili-lime fisk i tortillaer med mango og guacamole, det var et lidt anderledes fyld til en tortilla der herhjemme oftest bliver fyldt med hakket oksekød eller kylling
/. J. e. g. k. a. n. o. d. t. l. i. s. æ. r. m. v. ,. å. f. b. ø. j. O. w. p. D. h. A. c. C. M. x. W. u. T. L. S. 2. I. 1. q. y. 4. ½. F. K. 3. B. (. ). P. 0. 5. 6
Denne opskrift / ret går under kategorien. Det helt fantastiske ved tortillas er, at de er utrolig hurige at lave, og de kan designes lige præcis, som hvert familiemedlem kan lide dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.