00 gik
starten for 110 km ruten, i alt var vi vel ca. 120 ryttere til start på en overskyet søndag formiddag. Jeg fandt sammen med de to holdkammerater, jeg var kørt op med, en fjerde holdkammerat var også til start, men han fløj afsted fra start, og var vist i mål, før jeg fik skiftet op på den store klinge.
Hovedet er fyldt med farver og lyde – skinger bazarmusik, grøntsager og frugter i alverdens farver. Den skal bages, til osten er smeltet, og kanten er sprød – ca
En pæn ret af udseende og de første par mundfulde var rigtig gode, men derefter blev det ret sødt og og lidt for meget medfriturestegt gris og den fede kartoffelmos
Ja, det er ikke fordi vi i dag har været et smut i Tyskland, men fordi aftensmaden på kærestens foranledning, har budt på paneret schnitzel med kapers og revet peberrod
I dag var mor med ude at køre, vi slap heldigvis for den lyserøde bil, som ellers kom op til os da det var vores tur, men det viste sig at rattet i den var knækket, og så fik vi en sej army farvet bil i stedet
Varm opp en panne med litt fett i til enpassendetemperatur. Jeg aner ikke hvorfor det er sånn, men har medårene godtatt at det definitivt må være bedre en klassikk hodepine
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammenmed fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Dejen hældes på en bradepande dækket med bagepapir. Ingredienser. Til kagen. Til Fyldet/ glasuren. Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, luftigt og skummende
De blev vist mere eller mindre friturestegtmen det var ok, så længe de blot var møre. Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Tidligt op i dag efter den sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. I aften er jeg alene hjemme, så det bliver en let aftensmad, hvor lidt af kyllinge-resterne fra gårdsdagensaftensmad kan blive brugt
I forbindelse medden årlige begivenhed på de sociale medier Marts medMedfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad medMedfølelse, om jeg ville lave en madplan
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot enservicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.