Anret på tallerken med grøntsagerne, løgene og drys medsprøde solsikkekerner. Pres hvidløg og bland med salt, chili (+ evt andre krydderier) og olie i en lille skål
Bland alle ingredienserne godt sammen, smag til med lidt god olivenolie, salt og cayennepeber. Jeg stegte en kylling, så den fik lækkert sprødt skin, som vi spiste sammen med bulgursalat
Her er fisken i selskab med en masse lækre forårsgrønsager og en frisk hytteostcreme. Fordel asparges og cherrytomater ovenpå, dryp med citronsaft og krydr med salt og peber
Sådan her er det altså muligt, at få en lækker sandwich med helt lune og top sprøde svær. Det var en ret stor kamsteg, hvorfor vi lidt havde regnet med rester og det skulle vise sig, at holde stik
Tilsæt grøntsager, krydderier og flåede tomater. Slut med et lag hytteost. Min erfaring er, at du efter kogning skal sørge for at få pladerne skilt af med det samme, ellers klistrer de sammen (det gjorde de for mig)
Hytteosten giver ligeledes den gode cremede konsistens (i mindre omfang selvfølgelig), som en ost ville give en ret, men med mindre mættet fedt og flere proteiner
Server med rissalaten, skinke oghytteost. Bland risene med gulerødder, tomater, pesto, salt og peber. Tommi fandt denne opskrift inde på arlas hjemmeside og jeg havde godt set de nye hytteostvarianter rundt i blogland, så selvfølgelig ville jeg afprøve den
E. n. p. e. r. f. k. t. m. å. d. a. s. v. ". h. g. M. l. æ. ,. ø. i. y. o. u. c. w. D. j. b. -. H. (. 4. ). 1. 2. 5. 0. S. K. T. 3. V. 6. 7. R. 8. é. d g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.