Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern. -D. for en sandwich er altså en del, men jeg prøvede en sandwich fra Joe andthe Juice i København, og den var også rigtig god
Du ved – sådan en no-bake cheesecake med kiksebund. Er du ikke helt med på hvilket afsnit jeg mener, så er det dét, hvor Chandler og Rachel får leveret verdens bedste cheesecake ved en fejl, og “kommer til” at spise kagen
Mine frokost- og aftensmåltider har været lidt sværere at sammensætte, da jeg har skullet tage hensyn til at få nok protein, men det er dog lykkes langt hen af vejen, hvor jeg har blandet diverse bælgfrugter, nødder og frø i mine salater og supper
Du må utvikle din smakHonning- og sennepsmarinert laks m/hasselback-poteter(Bok. Jeg tror derfor at det er mulig å føre Learys påstand videre, og spør og spør og svarer på spørsmålet What is the reason people eat fish
Bland tun, løg, citronsaft og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber. En af mine absolut yndlings forretter er tunmousse, som har den mest herlige, bløde og cremede konsistens
Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. You don't need to be super neat, it's nice to have some of the butter drizzled over the crust
Pynt moussen ovenpå med rejer, halverede cherrytomater, stenbiderrogn, samt agurke- og citronspringere (skiver af agurk og citron, der skæres en ridse i og sættes som spiralform oven på rejerne)
FacebookUdskrivE-mailSynes godt om dette. Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
115-20 cherrytomater, skåret i både. Kog op, rør hurtigt rundt og lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til spaghettien er perfekt kogt – al dente, men en smule bid i
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, hvis du ønsker at sovsen skal være tykkere - stivelsen i pastaen jævner også sovsen, så majsstivelsen kan godt undlades
Jeg lagde ud i den lette og enkle ende af One-Pot-Pasta-skalaen med en simpel spaghetti og pølser. For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.