Ivilselvfølgeligaltidværemed på sidelinjen. ♥ Minmission er, at det skal føles godt at væredig. Med en skræddersyet MindfulBusinessstrategidriver jeg bloggen bæredygtigt
Især en kokos-karrymarineretkyllingmed grønt og peanutdip + lammedellermed bacon og persille, tomatchutney og søde kartoffelfritter har væretopskrifter, jeg klart vil lave fremover
I samarbejde medPhilips har jeg og lille A væreti gang med at afprøve deres nye Pastamaker. Og en test var den perfekte lejlighedtil at tage lille A medi køkkenet
Selvom jeg virkelig hygger migmed at fiflemed nye retter, er der bare nogle sikrevindere, som jeg vender tilbagetiligen og igen, hvis det skal gå stærkt – ja, og hvis jeg skal kunne trække på mitbasislager
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for meddisse flade powerkager, er det pludseligikkeligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingentid at lave og er samtidig sunde
Den måtte godt ha` væretlidt tykkere og lidt mere snasket. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved minrigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Bare lad væremed at komme oliei dejen. Værsikker på at ovnen er varm nok. Hvor varm skal vandet være. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Krydr godt medfriskkværnet peber. Naturligvis er alle grøntsager fra Sten og Eva's "grønttorv"Slagter Christianseni Nordby ()Er en udsøgt slagter med et stort udvalg og er især kendt for de hjemme fremstillede pølser
Jeg brugte jordbær, men er ret sikker på at hindbær også villevære et stort hittillakridsen. Jeg er jo ret vildmedlakrids og gerne lakridsmedlakrids på
Kom og værmed. Planeten og dyrene har brug for, at vi tør rykke os mod det grønne, selvom det kan væresvært, når man kommer fra landet af smør og bacon
'Verdens bedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timertilrådighedinden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.