1 dl
creme fraishe eller a38. Husk det hele skal have stue temp. før du går igang. Smør og sukker piskes til det er godt blandet. Tilsæt æg, et af gangen, pisk godt efter hvert æg. Pisk vanilie i.Mel, bagepulver og salt blandes i en anden skål.Med lav hastighed på elpiskeren tilsættes mel blanding og mælk skiftevis i 3 trin: mel-mælk-mel.Tilsæt evt. revet citronskal og creme fraishe. Den revne citronskal gir' en smule syrlighed til kagen som modstykke til den meget søde topping. Creme fraishen giver en mere fugtig kage. Formene fyldes lidt mere end halvt op. Bages i ovnen ved 180 grader i 18-20 min.
(den anvendte konfetti krymmel har jeg købt i Tyskland, sidst vi var et smut over grænsen)Opskriften er en gammel sag, og den kan findes flere steder her på bloggen
Jeg har opsnuset en ny og bedre opskrift på vanillecupcakes. Det plejer jeg ellers ikke, men ny opskrift og så skulle der nok have været skruet ned for ovnen
Opskriften på chokoladecupcakes er her. Marcipancupcakeopskriften er fra Sarahs kager. Jeg har forsøgt mig med den frosting der er på den opskrift, men den vil simpelthen ikke lykkes for mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.