Vanillecupcake, opskrift
Cakeateer
Cakeateer
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 store æg
  • 1 tsk vanille
  • vanille
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 60 ml mælk
  • 1 dl creme fraishe eller a38. Husk det hele skal have stue temp. før du går igang. Smør og sukker piskes til det er godt blandet. Tilsæt æg, et af gangen, pisk godt efter hvert æg. Pisk vanilie i.Mel, bagepulver og salt blandes i en anden skål.Med lav hastighed på elpiskeren tilsættes mel blanding og mælk skiftevis i 3 trin: mel-mælk-mel.Tilsæt evt. revet citronskal og creme fraishe. Den revne citronskal gir' en smule syrlighed til kagen som modstykke til den meget søde topping. Creme fraishen giver en mere fugtig kage. Formene fyldes lidt mere end halvt op. Bages i ovnen ved 180 grader i 18-20 min.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.