Eftersom det er noglefrikadeller jeg er ret vild med og derfor forholdsvis ofte laver, så har jeg med tiden gjort mig nye erfaringer i forhold til at lave dem, men jeg har også prøvet mig frem med mere variaion af fyld til ‘farsen’
Blend farsen relativt kort igennem med en stavblender eller en foodprocessor - det skal IKKE blive cremet, men stadig have lidt store krummer og samtidig kunne hænge nogenlunde sammen når du former det med hænderne
E-mailUdskriv. Det kan laves af ganske få ingredienser, som måske er noget, du allerede har i dit skab og køleskab, og det tager ikke mange minutter, at røre sammen…
Chiafrø, loppefrøskaller og havregryn (eller andre gryn) er geniale til at give sammenhængskraft og konsistens i veganske vegetter og smager ikke igennem i dem
Den er hurtig lige at bikse sammen, hvis man får gæster (det var det der skete for mig i går), men man behøver selvfølgelig ikke gæste-undskyldningen for at lave kage
Fremgangsmåde. Nogetat det jeg er vild med når jeg er på hotelferier, er at man kan få en omelet med præcis det indhold man allermest har lydt til, lavet af kokken som bare står og venter på ens bestilling
-. N. u. e. r. d. t. j. o. v. a. æ. s. l. m. h. ø. n. f. b. å. ,. g. i. k. 1. 0. J. p. M. y. D. ). (. F. S. A. R. H. K. V. é. T. c. E. 5. L. O. 3. /. 4. B. I. z. P. 6. C. w. G. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.