Men der sker ogsånogetindeimig, når jeg givermig selv en udfordring, ogbloggen, som jeg længe har drømt om at lave, har taget meget af mintid de sidste dage
Og her skulle vi hver pifte vores egen hverdagsleverpostejsmad op oggive det et twist, så det fx også kunne spisestil aftensmad, samtidigt med at være enkelt oglidt mere luksusagtig
I forlængelse af dette at leve sundt ogkommei god form. Og jeg er så motiveret. Når man har sat sig et mål, er det efter minmeningaltid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstensisig selv, som det jo er at tabe tikiloselvfølgelig)
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. A. l. t
Jeg blande lidt salat blade, både de røde og de grønne. Kogt æg, som man selv skal skærer itu. Lige for tidenvil jeg gerne have at salat ogtilbehør er småt
De testpersoner, som havde dyrket aerobic, havde øget deres hjernemasse signifikant, mens de, der havde strammet op og strukket ud, havde den samme størrelse hjerne som før
Massen skal blive sej ogstiv, hvor den til at starte med kan virkelidt flydende. Ligesiden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med minemedbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Omligepræcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jeg ikkeitvivlom, men det bliverforhåbentligtogså en styrke, det at jeg altid er lidtkreativ, men dybest set, hvis man deler sineopskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcisog det, vil jeg gøre mit yderste, for at leve op til
Ikkekogt for meget, naturligvis, men lige nok til at der stadig er lidtbidi. I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L
Den villigesomikkeslippenoget - lidtsomom den er stresset, eller at jeg får noget forkert. LCHF har jeg før læst omog før eksperimenteret med, og det er en måde at spise på der tiltalermig meget
Jeg var nemligi november inviterettil masterclass i smør, og det var både en grænseoverskridende, lærerigoginteressant aften, som jeg gerne vil fortælle lidt mere om
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. r. a. t. h. k. l. e. B. d. s. m. o. f. n. D. g. p. J. v. 2. F. u. å. T. V. ,. b. y. K. S. O. ø. j. C. G. E. P. A. 3. -. ) L
Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltede kirsebær, pomerans, syltet appelsinskalogrosineri MUMS
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.