Der skal ikke bruges alverdens mærkelige eller fancy ingredienser, og det kræver sådan set kun at du i dit køkken har chokolade, smør, mel, sukker og nødder
I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltedemandler. Den anden dag, så jeg en opskrift på salt-lakrids mandler over hos madbanditten
Hvis du ikke har kastet dig ud i at lave saltedemandler selv (eller været så heldig at smage andres hjemmelavede) må du virkelig unde dig selv at prøve dem
Bland de færdige mandler med paprika og opbevar dem i tætlukket glas. Hvis du bare ønsker de almindelige salt mandler, lader du selvfølgelig bare være med at tilsætte paprika
Der er ikke nogen bedre snack en saltedemandler - jeg prøvede derfor også at lave det samme med hasselnødder, meen jeg synes at de blev lidt for fremtrædende i smagen og de smager ikke helt så godt som mandlerne
500 gram frisk laks fra fiskehandleren65 gram (et halvt glas) færdiglavet grøn økologisk pestoEn håndfuld mandler (med eller uden skind)Sådan gør du. Sæt ovnen på 200 graderSmør et jævnt lag af pesto ud over hele dit lakse stykkeHak mandlerne fint eller blend dem ganske kort, hvis det skal gå ekstra stærktSpred mandlerne oven på pestoen og
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.