I dag til frokost lavede jeg disse små og nemme omeletter, som smagte super dejligt. Jeg havde peberfrugt, avokado og sguash, hvilket er skøn kombination da avokadoen bidrager med en cremet konsistens, peberfrugterne en sødme og lidt bid ligesom squashen
Mens oksekødet bruner halveres squashen og “indmaden” tages ud – f. Jeg valgte selvfølgelig ikke at bruge en opskrift, men heldigvis skriver jeg altid mine egne påhit ned – hvilket er heldigt, for det her blev faktisk rigtig godt
Her er squash fyldt med kødsauce og drysset med revet ost. Tilbehøret ligner pommes frites og kan serveres med ketchup og remoulade, hvis det skal være lidt fastfood agtigt
Hvis du har store squash, er det en god ide at flække dem og tage indmaden med kernerne ud. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud medsquash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
med krydderier. Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Smag til med salt, peber og timian. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
I morges havde jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad, og det blev til denne omelet. suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Omelet – Nogle mener, at en omelet og en æggekage er det samme. Den er gennemstegt og tit vendt på panden – hvis den altså ikke er en æggekage stegt i ovnen
Smør og mel til at smøre og drysse springformen med. Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.