Overlevelses mad består af nudler og sød chilisovs eller sandwich bestående af en hurtig klap med ost og skinke ( heldigvis borger, vores ugentlige leverance af Emmerys brød, lidt for kvalitten)Men i aften, blev jeg nød til at få lidt grøntsager ind i måltidet
Skær den forlorne hare i skiver i fadet. 300 g hakket svine- og kalvekød. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Forloren hare med gulerod. Forloren hare med gulerod. 500 g hakket halv/svin. 500 g hakket halv/svin. En rigtig mormor ret der er blevet piftet lidt op og serveret med en lækker perle couscous salat
J. e. g. h. a. r. i. d. n. s. t. f. p. o. j. k. å. m. b. l. P. u. ,. v. æ. A. D. I. (. ). ø. E. 1. -. 2. 0. 3. 5. /. O. y. S. L. F. T. x. c. 8. 4. H. ½. M. K. 6. *. 7. 9. +
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
Den har lagt et påskeæg og vi ved også hvor den har lagt det for den har nemlig sagt det. Den ene frokost med vennerne, var sådan et samskudsgille og vi stod for æg, rejer karse og mayo
Herefter putter jeg alt i hvad jeg lige har lyst til, forskellige kerner, groft mel, hvedemel, speltmel - havregrød, reven gulerødder, lige hvad jeg synes de skal indeholde denne dag
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
Vihar mange andre mærkedage og traditioner i Danmark, som jeg hellere vil fejrer, men da jeg stod og havde lyst til at lave mine første macarons, så kunne jeg ikke lade være med at lave dem i hjerteform
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.