F. o. r. l. e. d. n. b. a. g. t. j. c. h. k. m. u. s. v. i. p. y. ,. f. å. æ. H. I. ø. w. O. Y. -. R. ). T. 3. 2. 0. 1. ½. P. K. S. 5. N. J. D. M. V. 6. ) l
Hak løget i små stykker (helst i hånden, da løg kan blive besk af at blive hakket i en minihakker). Bland cremefraiche og mayonaise Tilsæt løg og skinke og rør det hele godt sammen
Det er også tid til afsløre den heldige vinderaf de to smukke glasfigurer fra BYSKOVLUND. Jeg bruger en gaffel til at røre dejen og lader den være lidt klistret, da mel opsuger væske og jeg ikke ønsker for tørre boller
Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne og kæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
Kog mælk og smør op og lad det køle af. Smør, kokosmel, brun farin og mælk blandes i en gryde indtil massen er ensartet og smøren er fuldstændig smeltet
Den goe gamle bestående af ost, pølse og brød. creme fraiche i. Dertil salt og peber og lidt citronsaft. Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Sød kartoffelvafler (med resten af de søde kartofler fra dagen før). Havregryn med banan, chiafrø, mulbær og peanutbutter, serveret med din yndlings plantedrik, f
Kage i sig selv er lidt tung og kan klart anbefales med kaffe til. Når sådanne et tilbud kommer fra en kære veninde, til hendes bryllupsreception, skruer man lige en tand op for niveauet
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, end den er, så skal du prøve denne marengsbund med fløde og bær
Hæld vandet fra og lad kålen køle lidt af. Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.