Hveder – go’ lun samling krummer til at holde på smørret. Tilberedningstid. 10 minutter + 90 minutter i alt til hævning. Hveder skal de jo tilafteneninden storebededag, og selvom der findes 1. 000 opskrifter derpå ovre på ham der internettet, så er min nedenfor
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, ogdet er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være nogetafen kaloriebombe, men ikke længere
Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som nogetafdet første) og lod dem stå der til de var færdige
Denanden skive brød puttes ovenpå, ogsandwichen er klar til at komme i vaffeljernet/toastjernen. Derfor måtte jeg selv prøve at gøre dem kunsten efter i går aftes (ogtil middagsmad i dag), ogdet lykkedes i allerhøjeste grad med bifald fra hjemmefronten
Heat the oil in a large skillet over medium heat until very hot and rippling. Mix the sauce ingredientstogether in a medium bowl and pour over the chicken
Tilsæt brun farin og tomatpuré og rør det hurtigt sammen med grønsagerne ogtilsætananassaften. Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevetvendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordetsammen med mange andreretterog så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
Havregryn med banan, chiafrø, mulbær og peanutbutter, serveret med din yndlings plantedrik, f. Morgenmadsmuffins (bages afteneninden), frisk frugt ogen skål vegansk yoghurt med lidt havregryn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.