Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for at lave en skøn morgenmad
Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til and med rødkål og brunede kartofler samt ris a la mande til dessert
er rigtig god til en stor kop brandvarm citronte. lidt valnødder og rosiner. alle våde ingredienser blandes godt sammen, og derefter tilsættes alle de tørre ingredienser
Grunnen til dette kan kanskje best oppsummeres med spørsmålet som Denis Leary en gang stilte. Derfor er det viktig å huske på at fisk er mer enn et overkokt halestykke på torsk
Press the "translation" button, for english version. Jeg vil altid have en meget sød tand, og kan derfor ikke bare skifte mine gamle madvaner ud med grøntsager og tofu, så jeg har fundet nogle alternativer, der fungere rimelig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.