Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
1. L. C. H. F. /. P. a. l. æ. o. v. e. n. i. g. s. u. h. d. r. m. R. ø. t. k. ,. c. y. 2. V. f. å. 3. S. 4. A. b. p. 5. T. j. (. ). w. 6. Ø. 7. D. 8. 9. I. 0. G. z. -. O
I sidste weekend blev jeg inviteret på middag hjemme hos en dejlig mand. Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken
- about sundays. Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for at lave en skøn morgenmad
Det her er en "SKAL PRØVES" opskrift og den er lynhurtig. OPSKRIFT. KyllingGrøntsager efter smag ( jeg har brugt friske sukkerærter, gulerødder, broccoli, spidskål og babymajs)Nudler
Først en Powerhavregrød med grøn te. Faktisk vil jeg nu sætte over til nogle dejlige fuldkorns boller, nu det er weekend, så dejen kan koldhæve hele natten i køleskabet
Billedet er fra Alt for Damerne. Hvid gløg. 1 dl rørsukker1 dl vand½ tsk citronskal(økologisk citron)2 stænger kanel¼ tsk hel nellike1½-2 cm frisk ingefær skåreti 1 mm tynde skiver75 g mandelsplitter eller grofthakkede,smuttede mandler75 g sultan rosinerca
Efter flere mislykket forsøg med opskrifter fra bogen cupcakes , popcakes og macroons. Fik jeg et tip af den søde ekspedient om at jeg skulle lave en marengs af varm sirup
Det er sundt og det smager godt. Lækkersulten. Så prøv grøntsagsstave med dip. I denne uge har jeg lavet en lækker tzatziki, til at afhjælpe “den lille sult”
photo vkstockimagesCanneloni med savojkål og ricotta6 friske plade lasagne (eller 12 tørre der koges bløde)½ savojkål200 g ricottaost50 g frisk revet parmesan½ dl fløde¼ tsk frisk revet muskatnødskal af ½ u sprøjtet citron1 fed hvidløg 50 pinjekernerLidt olivenolie til at smøre fadet medGnid hvidløget rundt i en skål og kasser det
Temaet er Halloween. Jeg er allerede blevet requested opskriften flere gange på få dage og har lovet min mor at jeg nok skal bage en portion mere til jul
Grønne frikadeller m. spinat. By Madfidusen. March 15, 2016. No Comments. Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.