Weekendwok En ret der blev til efter påskefrokosterne, hvor vi faktisk ikke havde lyst til mad. Vi har sagt det før, men det bliver det ikke mindre rigtigt af
Weekendwok En ret der blev til efter påskefrokosterne, hvor vi faktisk ikke havde lyst til mad. Retten kan tilsættes fisk, skinkekød eller kylling, hvis man synes, der skal kød i
Weekendwok En ret der blev til efter påskefrokosterne, hvor vi faktisk ikke havde lyst til mad. Tit når der serveres wok-mad er det med lyst kød – kylling, kalkun, svin – men vi valgte at lave med oksekød, og det blev dejligt
Weekendwok En ret der blev til efter påskefrokosterne, hvor vi faktisk ikke havde lyst til mad. Endnu en hurtig, nem og velsmagende ret – og så i én pande, så vi også sparer opvask Det eneste minus ved denne ret er at fedtfattige pølser er dyre
Weekendwok En ret der blev til efter påskefrokosterne, hvor vi faktisk ikke havde lyst til mad. Hvis der anvendes en mager flæskefars i stedet, sænkes fedtindholdet, men vi synes også, at smagen bliver ringere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.