-. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. e. n. w. o. k. r. t. l. æ. a. s. i. u. d. v. p. c. y. ,. å. f. m. g. b. ø. h. O. ). W. I. S. 4. 0. ½. 1. 5. F. H. V. 3. T
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
lidt mere sukker - server straks. Wok kål og gulerødder med kødet i ca. Varm en wok op til høj varme. Kom dem i en morter med lidt groft salt, og knus dem let
jasminris. Denne wokret smager en smule hen ad en spicy Stroganoff. Smagen af vin, tomatpure, løg og oksekød leder tankerne derhen, samtidig med at koriander og chili tilsætter et asiatisk præg
Kom en god slat neutral olie i bunden af en wokog svits løg og hvidløg ved høj varme, kom dernæst gulerødder i rør lidt rundt, dernæst snack peber efterfulgt af champignon og til sidst fintsnittet spidskål
Opskrift thai basilikum, wok, lynstegt oksekød, Pad Ga Pow. Du har ikke tid til at snitte grøntsager når først kødet er i wokken, så ender det jo med at blive en landtidskogt ret
Nogetmed hakket oksekød, selvfølgelig stadig sundt. Jeg har ikke beskæftiget mig ret meget med hakket oksekød før, hvilket gør, at dette er en herlig udfordring for mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.