Kryder med salt og peber. Spæd til med hønsekødsfond ind imellem. I et ildfast fad lægges de frosne ærter samlet herefter kyllingestykkerne og tilslut de halve kartofler
- rør af og til. Mos salatosten og vend den i risottoen sammen medærter, tranebær, salt og peber. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
-. J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
-. -. -. -. D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men bare rolig – jeg har ogsånoglejuleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart. Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen med parmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Det blev derfor til denne virkelig lækre ogcremede pastaret med kylling, svampe, soltørrede tomater og masser af citron og frisk persille
Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.