Steker ytrefiletav lam ♫♪. De er jo ikke så store disse lamungene og således blir det små, nydelig, smaksrike fileter -som setter ett hvert matbudsjett på prøve, men avog til så er det verdt det altså
Sriracha er en sterk chilisaus laget av solmodne chilifrukter, eddik, hvitløk, sukker og salt. Skjær rødløk i tynne ringer og stek det i pannen med litt ekstra smør eller olje
I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen medhot pepperbiff, fløtegratinerte poteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauserog noen stekte tomater ♫♪
Som sagt så havde Line og jeg fundet sammen i mandags til hygge og afslapning. En anden gang jeg skulle lave denne dessert kunne jeg sagtens finde på at sætte lidt mere power på krydderrierne
Den er virkelig god og giver en stor portion, så når der er travltmed eksamenslæsningen for tiden, er det rart nogle gange at have en nem rest suppe til aftensmad
Den eneste ting jeg vil lave anderledes til næste gang, er at lave kyllingen i større stykker, så kan man selv bide dem over, istedet for at rode efter den i gryden imellem nudler og grøntsager
Senneppen lavede vi af palmin smørcreme for, at få et lidt tykkere konsistens og det samme med remouladen, der desuden blev tilsat noget kokos for, at få en lidt mere klumpet konsistens
Dette er opskriften på en lidt spicy rødkålssalat med æble og gulerod - drysset med cheddar. Cheddarosten er helt klart prikken over i'et og den giver salaten er særlig fornemmelse af forkælelse
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Avkjøles. Pastasalaten kan gjerne serveres med godt brød, ett dryss friske urter og en lime båt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.