1 stykke kamsteg8 store champignon1 æg1 skive daggammelt brød1 bundt frisk timian1 lille løg i ternsalt og peber1 pakke serranoskinkeSværen skæres af stegne og koges i slatet vand i 20 min
S. o. m. l. v. e. t. f. r. p. a. d. g. s. i. n. j. k. å. æ. w. c. h. b. u. M. ,. E. ø. ). D. I. B. y. K. N. J. (. 5. 1. 2. 3. 6. 0. R. T. C. '. Æ. P. -. 8. ½. L. A. F. V. H. O. ) l
Bemærk hvordan sværen har trukket sig sammen. Jeg tror at vi gemmen tiden har grillet flæskesteg svarende til et par ugers produktion fra Tulip slagterierne
Nu det jul igen og dermed tid for flæskesteg og den brune sovs. I min familie får vi altid and og flæskesteg og af hvilken årsag ved jeg ikke, men så er der altid rester og det er jo rart