En trifli med crunch, blød og sød creme og kompot af pære og æbler. I et glas lægges kompot, crunch og creme skiftevis i lag indtil glasset er fyldt og klar til at blive indtaget med nydelse og velbehag
Denne trifli kan også nemt laves med andre frugter og bær, fx jordbær, pære, æble, blåbær. Crunch. Kom det i lidt ad gangen, så du undgår at din crunch bliver alt for sød
Jeg har generelt en svaghed for crumble, og her har jeg tilføjet lidt havregryn og ristede hasselnødder, der giver lidt tekstur og crunch til den ellers svampede kage og så selvfølgelig en god ristet smag
Samtidig får du to topping-muligheder - en sundere udgave af den traditionelle Flødetopping og en mere julet - og lækker mandel-orange chokolade crunch
Smagen er helt fantastisk og er helt perfekt med lidt groftreven syrlig æble og eventuelt nogle champignons og Søl (Havets bacon), stegt på panden i lidt smør og toppet ovenpå inden servering