Da jeg boede hos mine forældre, fik vi tit perlespelt, fordi det er en super måde at få tømt køleskabet og lave en salat/tilbehør af al grønt, frugt, nødderog lignende, der gemmer sig i skabene
brombær, æble, fetaog peanuts. champignon, granatæbleog pesto. Frigør de små frugter fra granatæblet. I weekenden havde vi gæster til et lækkert frokostbord (se nederst) og jeg besluttede at de skulle bruges i en eller anden lækker salat
spinat, haricot verts bønner, æble, banan, avocado, citron, ingefær, hvedegræspulver. perlerug, hvidkål, kikærter, agurk, tomat, kapers, græskarkerner overhældt med olivenolie, krydderier og tangmel (når han husker det…) Elisa får typisk en afart af vores salat, fx
Men nogen gange kan det godt betale sig lige at snuse rundt hos grønthandleren lidt længere, og ikke bare købe ind på rutinen (hos grønthandleren købes der i disse måneder for det meste æbler, løg, kål og kartofler)
Drys nu æbleternene over rødkålen og pres lidt ekstra citron over salaten. Vask og skær æblet i små tern og pres saften fra en halv citron over æblet i tern