Lad æblegrøden småkoge i ca. Og æblerne, dem synes jeg du skal bruge på en god gammeldaws æblekage. Fjern den tomme vaniljestang, og blend æblegrøden til en passende konsistens (det er en smagssag, hvor mange klumper man vil have)
Og tjubang – så var der lun kage til halvlegen. Har man ikke kagedejen på frost, så kan man jo bare bikse den sammen, hvis man da ellers har ingredienserne til dette
I dag blev det til en topping ala æblegrød og det passede perfekt til det kolde vintervejr udenfor. Min grød er endda blevet proppet med grøntsager, transformeret til kage og jeg har leget med forskellige smagsnuancer for at lave grøden ala “rødgrød med fløde“
For at lave æblekage cupcakes, fyldte vi æblegrød ned i samt ovenpå de færdige marzipan cupcakes og toppede af med flødeskum, pyntet med knuste makroner
Det var meningen, at der kun skulle frosting mellem lagene, men jeg havde tilfældigvis noget nykogt æblegrød, så det kom i midten og gav en dejlig friskhed til al det søde
Når alt er afkølet kan kagen samles skiftevis med æblegrød og havregrynsblandingen. Æblerne er lyserøde inden i hvilket også har givet en æblegrød i den lyserøde skala
Kagerne består af makronmuffins, der er udhulede og fyldt med hjemmelavet æblegrød. En god idé er, at lave æblegrøden i forvejen, og så have den på køl eller frost