Blend tunen (uden vand) sammen med løg og det hårdkogte æg. Relaterede indlæg. 1 æg kogt i 8 min. Lad moussen stå på køl og sætte sig i 3-4 timer, før du pynter den med asparges, rejer, hårdkogte æg, dild eller karse. 1 æg kogt i 8 min
- Æg på glas toppet med æblestykker i karrymayo og rejer. - Røget laks foldet om blancherede asparges serveret med dilddressing (jeg ved, at asparges er ude af sæson i DK nu
Lavede denne her version til gæster og wrappede den i æggepandekager som forret. Jeg er personligt fuldstændig vild med pil selv rejer, så dem bruger jeg
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Slå et æg ud og rør det sammen, i en anden dyb tallerken. Fiskedunser-deller med laks og rejer. Skal det være en low carb middag, kan du servere med friske asparges og grøn salat
Læg venligst mærke til de små, diskrete hvide asparges i baggrunden. Bevæg dig afsted mod Umami, som er en indokinesisk restaurant af den helt, helt gode slags