Smør smeltes og vendes i æggesnapsen i et par hurtige vendinger. Citron kage med birkes smør-creme. Jeg bruger dagene på arbejde, aftnerne på at se Alle Tiders Barnepige på telefonen - forstiller mig hvordan jeg ville se ud med stort hår og faverige outfits, men uden den nasal stemme
Kom derefter kærnemælk i og rør igen - smag til sidst til medcitronsaft. Æggeblommen giver en dejlig cremet og fed konsistens, som er helt perfekt til den friske citron og sødmen fra vanillen
Pisk vaniljesukker, sukker og æg sammen til en meget luftig og tyk æggesnaps. Kog jordbær, korn fra vaniljestangen, den tomme vaniljestang, sukker, citronsaft og – skal samt peberkorn op
Først vendes æggesnapsen op i den lune chokolade mens der piskes godt, så det fordeles helt. Det blev en dessert tallerken med en chokolademousse medcitronkrokant, et lille stykke brownie med en kugle vanille is og fine røde ribs
Start med at piske æggeblommer og sukker sammen i et par minutter, til du har en tyk æggesnaps. Jeg har taget udgangspunkt i min egen opskrift på klassisk koldskål og blendet en masse sommermodne danske jordbær og rørt dem i portionen sammen med masser af vanilje og revet citronskal
Bland mel, bagepulver, natron og krydderierne i en skål og sigt det ned i æggesnapsen. Spinat, spidskål, gulerødder, æbler, citronermed skralden på, ingefær, mynte, ananas, broccoli – alt simpelthen