så for gud skyld lad nu hver med at hoppe på suppekuren, men tag gerne et par dage om ugen hvor du spiser suppe til frokost eller aftensmad, især hvis det kniber med at få grønsager nok
Læs mere om det i mit tidligere indlæg om kuren. sojayoghurt med frugt og müsli, og havregrød med æbler og müsli til morgenmad, knækbrød med avokado og hummus til frokost og linse-millionbøf med blomskålsmos til aftensmad – det bliver super lækkert
Mens der stadigvæk holdes ferie i det lille hjem, får I lige lidt billedespam fra de sidste 10-12 dage. #1 Vafler lavet med banan - mums#2 Retro bagning#3-4 Leg i skoven#5 Tid til is#6 Frokost på Futten#7-8 Skaller fundet på stranden dekoreres#9 Nye løbesko, lige afprøvet på stranden#10 Aftenhygge med nybagte kanelsnegle og cappuccino#11-12 Hygge i Fårup Sommerland#13 Afslutning på en god dag#14 Pigerne nyder solen#15-16 Josefine øver sig at cykle uden støttefødder og Karoline cykler bare derudaf#17 Frokost med rigtig gode venner#18 Bananstykker overtrukket med chokolade og rullet i kokos - mums#19-21 Pandekager til aftensmad - alene med pigerne#22 Hygge under tæppet med det nye nummer af Cover#23 Stadigvæk ferie, men ikke fra kuren - så tilbage til sund morgenmad#24 og sund frokost#25 Forkælelse - Cafe Latte med cacaomælk (den fedtfattige og uden tilsat sukker - så må man godt) 3-4 L
Her er lidt forsinket, de boller jeg skrev, at jeg skulle bage i mit forige morgenmads indlæg. 1 tskf honning1/2 dl sesamfrø1/2 del hørfrø1 dl solsikkekerner3dl groft speltmel3 dl fint speltmelRøres sammen, du skal slet ikke bruge hænderne, det skal ligne stivnet havregrød. -)Så skal de i ovnen på 200grader og cirka i 20min. protinpulver, lidt vanilie, frosne broccolibuketter, 2 dl appelsinsaft, og 1 dl rismælk og en tskf. Jeg har i 12 år af mit liv levet vegetarisk. Efter kuren gik jeg direkte over og levede "kernesundt" 99% i nogle år(efter "Kernesund familie". 1/2 dl sesamfrø. 2 dl appelsinsaft