Derudover kunne vi ikke finder ajvar, og det ville koste mange penge at lave det selv. Er man til lidt spicy og syrligt mad, så er dette retten for dig
Tilsætte ajvar og/eller tomatpuré. Kan I mærke sommeren. Jeg kan. Er man i tvivl, dog, får man svaret i supermarkedets grøntafdeling, hvor smukke danske spidskål er ved at dukke op
ajvar fra Balkan. Ajvar er dejlig som sovs til rigtig mange retter. Indvandrerkøbmænd sælger ajvar på glas, men ens egen er nummer et – så kan man også lave den lige nøjagtig så chilistærk, som man ønsker
2 spsk stærk ajvar. 2 spsk stærk ajvar. Den. her. pizza. er. fantastisk. Man kan evt. tilsætte andre grøntsager også, men jeg synes nu den er god som den er
olivenolie, ajvar og chili samt salt og peber. *Der findes mange opskrifter på ajvar på nettet. Den ajvar jeg brugte i denne opskrift, havde jeg selv lavet
Opskrift Ajvar, aivar, peberfrugt aubergine puré. Ajvar er en puré af røde peberfrugter og aubergine. Det er nemt at lave ajvar selv og så smager den sku tusind gange bedre end den færdige på glas
ajvar – peberfrugt- og auberginepuré. Ajvar stammer fra Serbien og Makedonien. Hovedingrediensen i ajvar er røde peberfrugter, som det boomer med på Balkan i eftersommeren