Ja, det vidste jeg jo heller ikke, og min familie var slet ikke nogen hjælp der, for vi havde aldrig tænkt på, at vi kunne spise andet end “flæskesteg” (død gris) og “andesteg” (død and)
At spise and er meget mere endandesteg. Den ret jeg bringer opskriftenpå her, er stegt andebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
konfekt, havregrynskugler, klejner, risengrød, sild, andestegen og min egen favorit ris ala mande. Dagene i december bliver brugt påpå at hygge med hinanden, at klippeklistre, at have søde hemmeligheder for hinanden, som drillenissens daglige drillerier, de indpakkede julegaver og mysteriet om julemanden virkelig ankomme juleaften
Læg andenpåen rist over en bradepande med vand i bunden. Andestegpåden bedste måde. Andesteg hører sig til i julen, og derfor har vi fundet en opskrift påden bedste andesteg til jul
Faktisk smager den rødkål, man køber i butikkerne i dag udmærket, når man tænker på, hvor tit man spiser rødkål – eller rettere hvor tit man ikke gør – men at lave den selv giver en duft af denandenverden