I den oprindelige opskrift, bruges der appelsinmarmelade men det kan jeg ikke lide pga. Kagen består af en bagt chokolade mousse i bunden, et lag abrikosmarmelade( eller i dette tilfælde karamelsauce), og er derefter toppet med chokolade mousse
lige penslet med smeltet abrikos/appelsinmarmelade. Dag 1 - lave skumfyldet og kom på bundene. Kom vand, citronsaft, sukker (inkl glucosesukkeret) og vanillekorn i en gryde
stødt ingefærVask appelsinerne grundigt. Kom marmeladen på forkogte atamonskyllede glas. Halver så appelsinerne, pres dem for saft og kom det op til appelsinskallet
Hjerterne kan spises som de er eller lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade. Jeg har lagt hjerterne sammen med abrikosmarmelade og smørcreme med appelsinpasta
abrikos. Kagen ville faktisk være helt fantastisk med en vaniljefrosting og et lag appelsinmarmelade. Du kan også vælge at bruge en anden slags marmelade f
skifte æbler og abrikos ud med dadler og appelsiner. Ambrosia er en kage på brød dej, som tilsættes frugt og remonce og til denne juleudgave valgte jeg at bruge æbler som havde trukket i kanelsukker, samt abrikosmarmelade
Abrikos eller appelsinmarmelade. Abrikos eller appelsinmarmelade. 5 æg120 gram smør40 gram flormelis100 gram chokolade, 70%En halv stang vanille (med så kraftig en chokoladekage kan det godt tilgives at bruge 1 spsk vanille sukker i stedet for