Hvis du elsker smagen af intens chokolade, så er denne kage lige noget for dig. Chokolade er ikke den eneste hovedingrediens – der er nemlig også avocado i, som giver en god og klæg konsistens, som vi kender fra den originale brownie som ellers er fyldt med smør og sukker
Det er ting som lækre oste, italienske skinker og pølser, fisk, chokolade og kaffe. Jeg har smurt den med en rød peber pesto og toppet med avocado, kidney bønner, den lækreste peber-salami pølse og revet modnet gouda ost, der mest af alt minder om en krydsning mellem salt primadonna og almindelig, god skæreost
Kom den smeltede chokolade, avocadoen og vaniljen i en skål og blend det sammen med en stavblender. Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokolade ganachen – åhh hvilken ganache…
Chokolademousse på blendet banan, avocado og kakao. Hytteost og avocado. Det kan måske også være til inspiration at modtage nogle mail gennem det lille gratis kursus Sund uden fanatisme
Så kom jeg i tanke om hvor vild jeg er med en dampende varm portion lasagne med friskbagt brød og en god salat, en lun kop kaffe og en god øko Napoleons hat fra min lokale bager, et saftigt stykke rugbrød med avocado, lidt øko majo, citronsaft og urte salt, en riskiks med peanutbutter og bananskiver… Ja, jeg kunne blive ved
avocado. Nu har jeg efterhånden eksperimenteret en del med forskellige chokolademousser. Derfor synes jeg nu, at det er tid til at kaste mig over mousser i andre smagsvariationer
Æggelatte med chokolade, se opskrift her. Fedt kan bestå af enten 1 lille avocado, 1 dl cremefraiche 38%,2 spsk olivenolie eller andre olier, 1 dl fløde, 2 spsk mayonaise, 1 dl nødder, 2 spsk smør. 1 lille avocado
Min LCHF-version var som salat med kalkunbøf og uden nachos, men med masser af salsa og avocado. Jeg bager da tit rødbede-chokolade-kage… Er det virkelig ukonventionelt og svært