Denne bagte grød er dog ikke i nærheden af kage – den er fyldt med gode sager som havregryn, pærer, varme krydderier, søde dadler og sprødt nøddeknas på toppen
Jeg synes, at der længe har manglet en god opskrift på BAGT vegansk cheesecake. Der findes utrolig mange opskrifter på rå cheesecakes, men de får aldrig den helt rigtige og fyldige varme, som ved de traditionelle
Chevre chaud salat / Tærte med spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppe med æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast med gedeost og valnøddepesto
The post Glutenfri Græskarkage med dadler appeared first on Glutenfri Start. 1 hokkeido græskar (4 dl bagt græskarkød) 10 store saftige dadler uden sten 4 æg 1 tsk. 10 store saftige dadler uden sten
Auberginesalat med tomat og mozarellaQuinoasalat med grillede grønsager i Marokko styleGlutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Hokkaido med fennikel og bagte hvidløgRaita med æbler og agurkKvædemarmeladeDel dette
KvædemarmeladeGrønkålssalat med dadler og ingefærGlutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Raita med æbler og agurkFalaflerPortobello BurgerDel dette
Skær dadler i små skiver og fordel i din blomkålscouscous. Jeg er vild med bagte gulerødder, men hvis du er mere fan af en anden bagt grøntsag eller lave et bagt rodfrugtmix, kan du også sagtens gøre dette
Blend dadler, kokosolie, vand og æg i en foodprocessor eller minihakker. 250 g dadler. Hvis du bruger tørrede dadler, skal du starte med at overhælde dem med kogende vand, lade dem trække i 10 minutter og duppe dem tørre med køkkenrulle