(forhåbentlig) skal bruges inden de nye dejlige forårsgrønsager kommer. masser af gange lavet ovnbagte rodfrugter på mange forskellige måder, men denne
Gulerødderne skylles og renses, lad det øverste af toppen blive på. varm en stor pande ved middelvarme, smelt smørret og kom gulerødderne ved, drys lidt salt og peber over og lad gulerødderne simre i ca
Så ved du nok godt, at jeg er startet som BT’s nye grøntsagskok. Selve dejen består blandt andet af fuldkornsmel, havregryn og groftrevne gulerødder, og så er de toppet med persillehummus og ovnbagte rødbeder og pastinakker vendt i garam masala krydderi
Bagtegulerødder med citronskal og rosmarin kan man næsten spise som en ret i sig selv. Og de nye kartofler kan man pakke ind i bagepapir med krydderurter, Små nye kartofler i bagepapir med krydderurter
På den her kage bruger jeg den nye sojaflødeskum fra Alpro, som kan købes i bl. Kage er ikke sundt, heller ikke selvom der er gulerødder i, og det skal det ikke være
Hjemmebagte tarteletter og kød fra en høne – ikke som nu købte tarteletter og kød fra en kylling. Der kommer stadig nye ideer til, hvad du kan fylde i tarteletter, men høns – eller kylling – i asparges er stadig en hitter
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Men tingene er lidt ændrede her i det nye år, fordi Christian nu arbejder i ét stort kontor med masser af andre mennesker, og han endte så med at fange en omgang influenza selv og fik smittet mig
Langt de fleste kager, jeg bagte, er mine klassikere, som I også kender her fra bloggen. Der var dog også et par nye, men jeg skal have finpudset opskrifterne, før de bliver lagt herind, så det bliver først, når jeg får bagt dem igen ved en senere lejlighed eller eksperimenteret med ingredienserne (på lagkagen), at de kommer herind
Da jeg i forrige uge modtog en pakke med posten, som indeholdt den nye og fine kogebog “Hverdagsfavoritter” af Stinna og Julie, bladrede jeg igennem og mine øjne faldt hurtigt på gulerodsbruddene