Olivenolie. Sikke en skøn måde at tilberede rodfrugter på. Olivenolie. Dressingen med appelsin, stjerneanis, kanel, chili, honning, hvidløg og sennep giver et helt fantastisk pift til rodfrugterne
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
R. ø. d. b. e. /. h. y. t. o. s. f. r. i. k. a. l. m. g. u. N. v. æ. n. j. å. D. p. ". c. 1. 2. (. ). 5. 0. ,. ½. 3. O. G. M. T. B. -. 4. L. V. K. P. S. ) l
Det gode ved den bagte kartoffelmos frem for den almindelige er at du kan lave mosen i forvejen, stille den på køl og først sætte den i ovnen den lille halve times tid inden den skal serveres
Rodfrugter af enhver slags går rigtig godt til fisken, men især fennikel er godt. Det her er en super nem måde at tilberede torsk, eller hvid fisk i det hele taget, så det bare smager rigtig godt
prøv fx ovnbagt rodfrugtmos - ovnbagterodfrugter - rodfrugter md mandellåg. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig
Fyldet var revne rodfrugter. Så blev de revne rodfrugter blandet med æggemassen, hældt over tærtebunden, drysset med et par håndfulde revet ost og bagt i en lille time – også på 200