Kom alt på nær gulerod og æble i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. sidste gang jeg var der, havde de Power muffins, som var lavet helt uden sukker eller mel, og som derfor var helt legale selv for mig (i små mængder selvfølgelig)
Tilsæt små stykker æble eller andet tørret/frisk frugt. -) Og så kan denne selvsamme proteingrunddej endda med lige så stor succes bruges til pandekager og muffins også
Du kan også lægge dem sammen med et æble, da æbler udskller en hel del ethylen (hvilket er en god grund til at æbler skal ligge for sig selv, hvis hele frugtskålen ikke skal modne hurtigt)
Banan og dadelkaramel – jeg siger det bare. I min fryser finder du blandt andet lige nu disse rugbrødssnacks, de bløde gulerodsbrud, en ny tærte a la denne og nogle sunde muffins, der minder om de her med æble og kanel, men som snart rammer bloggen
Æble kage med marzipan, Banan karamel muffin, Æble/Kanel Makron Muffin eller Blåbær Moussekage. Pæren har en super blød konsistens og er lidt mindre sød end æbler og giver derfor en super lækker sødme og en dejlig fugtig svampet konsistens
Dyp jordbær, æble, banan eller andet i chokoladen, mens den stadig er varm. Lav isen, der er ret proteinrig, da den laves på frossen moden banan, vanille og kvark / skyr (kvark giver en bedre konsistens, og med samme proteinindhold)
Banan & fudge. Jeg har før delt grundopskriften på muffins herinde. Den virker hver eneste gang og er såre simpel, så det bliver meget let at fremtrylle skønne muffins - i mange variationer
Du kan også blend den med banan og vanille, pære og vanille/evt. Smagen er helt fantastisk og fås med æble, jordbær, blåbær, mango og sikkert mange flere
Hurra for muffins. tilføj 1 moset banan. 1 stort revet æble. fordel i 10 muffinsforme og bag i 25 min ved 180 grader – køl ned – nyd med en god kop te og (næsten) god samvittighed. 1 stort revet æble
Skær bananen i mindre stykker og æblet ligeså – gerne helt fine små tern. Et halvt æble. Den forrige banan-nødde cookies blev modtaget med kyshånd (tak for det ) så derfor ville jeg forsøge mig med endnu en sød opskrift