Det er også det, der kaldes en bechamelsauce. Til stor inspiration rundt omkring i de danske køkkener. Afslut med aubergineskiver, og hæld bechamelsaucen jævnt ud over det hele, og riv osten ud over til slut
Bland spinat og bechamelsauce og varm det op. 4 laksestykker1 pose frossen spinat1 portion bechamelsauce (vi brugte den fra Karolineskøkken)lasagnepladerrevet ostBlancher spinaten og lad den afdryppe i en sigte så al vandet forsvinder
Der er god smag og en lækker bechamelsauce, men desværre er der en hel del fedt i bechamelsaucen. Min yndlingslasagne er helt klart den fra Karolineskøkken som hedder Italiensk lasagne
Efter en travl weekend og en tur til grænsen for at handle ind til vores bryllup i Juni stod menuen på lasagne, det skulle være nemt men alligevel lavede jeg min egen pasta men snød med bechamelsaucen og brugte karolineskøkken Mornaysauce, men fungerer rigtig fint alligevel