Nu har jeg efterhånden tilbragt halvandet år I USA, og det har ført mange gode ting med sig - blandt andet stribevis af dejligt blødecookies og en åbenbaring for det cremede, crunchy og salte mirakel peanut butter
Pisk brun farin, det bløde smør og ægget godt sammen. Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookies med karamel, som er så utroligt lækre, sprøde og samtidig seje på grund af karamellen
Det blev til en omgang super nemme og velsmagende cookies som er rigtig gode at have med på farten, da de ikke bliver bløde ligesom traditionelle småkager, men bevarer deres lidt seje konsistens lidt ala amerikanske cookies
Pisk det bløde smør luftigt sammen med rørsukker, brun farin og vaniljesukker. Jeg har ledt og ledt og jeg har testet opskrifter i ét langt væk for at finde frem til en cookieopskrift, hvor man får lækre, sejecookies med en sprød kant
Sprøde udenpå og lidt bløde og seje indeni. Egentlig gider jeg ikke bage småkage (så plejer at lokke min mor eller svigermor til det), men her i pinsen fik jeg lyst til at bage nogle nemme cookies, og de blev faktisk rigtig gode
Sprøde, seje, bløde, smagfulde og én er ikke nok. Når de kommer ud af ovnen, kan de godt virke meget bløde, men lad dem køle af på bagepladen og flyt dem over på en rist, når du kan
Alt efter hvor hårde eller bløde man ønsker at de skal være. I det tilfælde at I ikke kan læse opskriften fra min (lidt seje) opskriftsbog kommer den her